0032 467 00 33 00 christel@bluestoneinvest.be

La Bonneterie: gezellig en comfortabel wonen in een historisch fabrieksgebouw!

KEY GAZETTE

Het bouwproject La Bonneterie, een nieuw wooncomplex van 56 appartementen nabij het Bospark in Anderlecht, is een toonaangevend voorbeeld van herbestemming van industriële sites naar residentiële projecten.

 
Name: La Bonneterie
Location: Gespstraat / Rue de l’Agrafe 68-70-
1070 Anderlecht
 

 

Het pand bevindt zich in een oude lampenfabriek gelegen in de Gespstraat, een rustige wijk van Anderlecht ter hoogte van Scheut, wat één van de hoogste punten van Brussel is. Dat zorgt ervoor dat de bewoners kunnen genieten van een uitzonderlijk en adembenemend zicht op de stad. De ligging is uiterst interessant: op 10 minuten met de metro van het station Brussel-Zuid, op 500m van de metro en op wandelafstand vind je er handelszaken, scholen, sport- en cultuurcentra. La Bonneterie is volledig verweven in het stadsnet en dat maakt het project zo charmant.

De architecturale en esthetische eigenschappen maken de appartementen in lofstijl heel bijzonder. De plafonds met een hoogte van meer dan 4 meter zorgen daarbij voor een buitengewoon ruimtelijk gevoel.

Algemeen kunnen we stellen dat we erin geslaagd zijn om een imposant  industrieel gebouw om te bouwen tot een modern, hedendaags pand.  Dat was ondermeer mogelijk door de hoogstaande kwaliteit van de – hoofdzakelijk Belgische – materialen waarmee werd gewerkt.

De appartementen in loftstijl kunnen gepersonaliseerd werden volgens eenieders wens. Wij onderscheiden ons door een compleet afgewerkt product te leveren waarbij een grote keuzevrijheid werd gelaten aan de kandidaat-kopers en dit in een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Daarenboven komt de thermische isolatie van de appartementen quasi overeen met die van een nieuwbouwappartement. Zonder aan de façades te raken, hebben we het gebouw aan de binnenzijde letterlijk ingepakt om aan de isolatienormen te voldoen. Wat akoestiek betreft hebben we een isolatiegraad bereikt die 4 maal hoger ligt dan bij een klassiek gebouw, een mooie realisatie waar we trots op zijn. En dat nu reeds door onze concurrentie wordt gekopieerd.

Het aanbod bestaat uit appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Bovenop de 5de verdieping werd een extra verdieping gecreëerd met vijf penthouses. De bewoonbare oppervlakte van onze loftappartementen schommelt tussen 80 en 170 m². Ieder verblijf beschikt over een mooi terras. De terassen van de penthouses zijn om en bij 70 m² groot en de bewoners van een appartement met 3 slaapkamers met een oppervlakte van 170 m² kunnen genieten van een terras van maar liefst 110 m², een aanrader in onze hoofdstad.

Onze kijkappartementen zijn elke dag te bezichtigen zijn op afspraak!

 

 

www.labonneterie.be
paul@labonneterie.be
T 0473 790 467